SpelerScout Helpcenter

SpelerScout

Welkom op SpelerScout. SpelerScout is een voetbalprogramma waarbij spelers, trainers en clubs bij elkaar worden gebracht. Trainers kunnen statistieken bijhouden over hun spelers. Op deze manier kunnen spelers worden geanalyseerd.

Meedoen?

Als je het leuk lijkt om mee te doen met SpelerScout dan kun je een gratis account maken.

Wat kun je met SpelerScout?

Met SpelerScout kun je jouw voetbalteam analyceren en beheren.

Houd statistieken bij

Als trainer kun je statistieken bijhouden en analyseren. Wees daarom altijd zorgvuldig met het invullen van gegevens per wedstrijd en training. Je zult dan een betrouwbaar beeld krijgen van een speler of een team.

Om de kwaliteit van de website te waarborgen kunnen alleen trainers statstieken bijhouden over spelers uit hun eigen team. Het is daarom belangrijk om als team deel te nemen aan SpelerScout. Statistieken kun je anaylseren vanuit de ingevoerde data maar ook de grafieken die gegenereerd worden.

Spelersprofiel

Als speler zijnde bouw je een profiel op.

Vergelijk spelers

SpelerScout heeft onder andere ook een functie waarbij je twee spelers met elkaar kunt vergelijken om bepaalde situaties te analyceren. Daarbij kun je bijvoorbeeld kijken naar welke speler het beste rendement haalt op een bepaalde positie.

Mobiele app

SpelerScout werkt ook op de mobiel!

Disclaimer

Heb je nog verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op.Chat rechts onder!

Over SpelerScout

SpelerScout is gestart in september 2011 door Lex van Hees. Uit ervaring met het trainen van een team kwam ik vaak voor de groep te staan waarbij er slechts zes van de viertien waren. Om dat te voorkomen bouwde ijn SpelerScout