Spelervolgsysteem SpelerScout

SpelerScout is een gratis en online spelervolgsysteem software / scoutprogramma. Het systeem is zowel voor trainers als spelers een toegevoegde waarde. Met de website kun je wedstrijden en trainingen analyseren en beoordelen. Daarnaast helpt het een team bij de organisatie en de communicatie van een team.

Het Spelervolgsysteem

Het spelervolgsysteem kan zowel individueel statistieken weergeven als statistieken over het hele team. Via het systeem kunnen prive berichten worden verstuurd of mededelingen worden geplaatst aan een mededelingenscherm voor teamgenoten.

Badges verdienen

Spelers kunnen 'badges' verdienen aan de hand van hun prestaties, gedrag en instelling in het veld en op de trainingen. Bekijk de badges. Dit werkt motiverend naar het team.


Naast deze mogelijkheden is het ook mogelijk om spelers te zoeken op de transfermarkt of spullen te verkopen op de speciaal ingerichte marktplaats. Ook kunnen oefenwedstrijden worden aangevraagd of worden opgezocht.


Omdat Spelerscout steeds meer gebruikers krijgt, wordt er gewerkt aan een app voor de tablet en de smartphone.

Feedback

Spelerscout bestaat nog niet zo lang, om het systeem te verbeteren en nog beter te maken hebben we de feedback nodig van trainers en spelers die het systeem in de praktijk nodig. Vertel ons hoe we het systeem kunnen verbeteren zodat het nog beter voldoet aan jouw eisen!

SpelerScout is helemaal gratis!

Registreren